Odkrijte in fotografirajte znane znamenitosti in skrite dragulje v Benetkah malo drugače, najprej po kopnem, nato pa po morju, zvečer in ponoči, ko večina turistov Benetke že zapusti! V spremstvu profesionalnih fotografov, naših sodelavcev, uživajte v lagodnem sprehodu po očarljivih mostovih, ulicah in skritih trgih. Občudujte edinstveno arhitekturo in renesančne mojstrovine, medtem pa vam bodo naši sodelavci razkrili veliko skrivnosti, kako narediti vrhunske posnetke. In za konec še uživajte v fotogenični vožnji skozi mestne kanale na klasični beneški gondoli.

20031831_10209649466259093_4417903569352303329_nPriprava in organizacija izleta: Metidafoto, d. o. o. (tel. 040 413 099)
Cena izleta: 90 €
(Vključeno: prevoz v Benetke z udobnimi kombiji, cestnine, parkirnina, model, vožnja z vaporettom od parkirišča do trga San Marko, vožnja z gondolo, testi opreme po predhodnem naročilu, strokovni nasveti naših sodelavcev)
Datum odhoda: 25. 8. 2017
Kraj in ura odhoda: Celje, Ljubljana, Sežana, Benetke
(če bodo vsaj 4 prijavljeni, bo organiziran tudi odhod iz Maribora)

 


Benetke – mesto na morju, polno mistike, razpeto med resničnostjo, domišljijo in sanjami, s svojimi neštetimi ozkimi ulicami, mostovi ter kanali predstavlja neusahljiv vir fotografskih motivov.
Če pa se tja odpravimo v večernih urah, ko večina dnevnih turistov že zapusti to čudovito mesto, lahko naredimo posnetke, ki zagotovo ne bodo pustili nikogar ravnodušnega, na natečajih pa boste z njimi z lahkoto prehiteli konkurenco.
Zgradbe v mestu in mostovi v večernih urah, tik pred in po sončnem zahodu, zažarijo v čudovitih barvnih odtenkih, če pa jim dodamo še nekaj dodatne svetlobe ter na most ali trg postavimo model, je uspeh zagotovljen. Zato bo tudi na tem edinstvenem izletu z nami model, Sara Stacey Child. Lanskoletna pin-up kraljica je bila z nami že na spomladanskih fotopočitnicah na Mljetu, vsi bralci Digitalne kamere pa jo lahko vidite na naslovnici aktualne številke, ki je izšla pred kratkim.

Tik preden se popolnoma stemni, pa vam pripravljamo še posebno presenečenje, fotografiranje in ogled Benetk z morja. Po beneških kanalih se bomo popeljali z gondolami in fotografirali s popolnoma drugega zornega kota. Pred vožnjo pa bomo gondole izkoristili še za kuliso in na njej fotografirali model.

Po končani vožnji se spet vrnemo nazaj na Markov trg, ko bo ta že skoraj prazen, da bomo lahko naredili še nekaj edinstvenih posnetkov, nato pa se bomo počasi odpravili proti avtomobilom. Seveda se bomo med potjo kar nekajkrat ustavili in izkoristili prazne mostičke ter ulice za kakšen posnetek. Nato pa se bomo odpravili proti domu, kamor bomo prišli v zgodnjih jutranjih urah.

Ime (*)

Priimek (*)

Ulica in hišna številka (*)

Rojstni podatki (*)

Pošta in poštna številka (*)

E-pošta (*)

Telefon (*)

Plačilo (*)

Dodatna vprašanja ali želje