Novice

wedding-photography-workshop-001-seqn

Delavnica je v mnogih pogledih presegla moja pričakovanja. Z nami si zelo odkrito, iskreno in nesebično delil ogromno koristnih nasvetov in napotkov – imam občutek, da se mi je v dveh dneh odprl nek povsem nov pogled, kar sem z veseljem opazila tudi v svojih fotografijah. Prihranil si mi nešteto število ur učenja na lastnih napakah in res sem hvaležna za priložnost, da sem se lahko učila od in ob tebi. Navdušila me je tudi tvoja strast do tega, kar počneš – ta energija se je odražala v celotni delavnici in ji dala še dodaten pozitiven naboj. Predvsem pa si pokazal, da si Človek in Fotograf z veliko začetnico, ker sem dobila občutek, da nam res želiš pomagati, da napredujemo, in da nam privoščiš uspeh.
Ursha Rutar

V noči pred odhodom na delavnico sem sanjala, da sem se mrzlično pripravljala na maturo. Ko sem se zjutraj prebudila, sem intiutivno vedela, da mi moje sanje sporočajo, da udeležba na tvoji fotografski delavnici zame predstavlja nekaj zares pomembnega, česar se neizmerno veselim, obenem pa je bil očitno prisoten tudi velik strah.
Ko sem dopoldan v Velenju spoznala še ostale nasmejane udeležence delavnice, sem v hipu začutila, da bo dan v njihovi družbi prijetno in ustvarjalno preživet.
Piko na i pa je vsemu fotografskemu dogajanju dodal še čarobno lep ambient dvorca Gutenbuchel ter mlad, zaljubljen par, ki ne samo, da je bil nadvse fotogeničen, ampak je izžareval tudi neverjetno energijo.
Kljub temu, da je ves dan celotno dogajanje potekalo zelo dinamično, nisem pri tem občutila nikakršne naglice in pritiska, saj sem neizmerno uživala v samem fotografiranju.
Vesela sem bila tudi, da si vsake toliko časa prišel k meni in iskreno vprašal: “Kako si, ti gre, potrebuješ pomoč, to poskusi še tako fotografirati…”
Katering je bil zagotovo pika na i celotnemu dogajanju, saj so topli napitki ne samo zbistrili moje misli, ampak tudi pogreli premražene prste, pripravljeni prigrizki pa so bili več kot odlični…
Dan se je prijetno zaključil ob odlični večerji in sporoščenem klepetu.
Žal mi je edino, da smo bili fotografski navdušenci najverjetneje preveč utrujeni in z mislimi še pri nočnem izboru in urejanju nastalih fotografij, da bi na plesišču tudi sami zaplesali, pa čeprav so okusni koktelji in glasba vabili prav k temu..
Ko smo se naslednji dan vsi udeleženci spet srečali ob pregledovanju fotografskega materiala in si nam tik pred odhodom podelil priznanja za udeležbo na delavnici, sem bila ne samo neizmerno vesela in počaščena, ampak sem se celo nasmejala svojim sanjam, saj sem v dveh dnevih, preživetih v Velenju in Šoštanju, ne samo maturirala, ampak celo diplomirala…
Na delavnici sem spoznala krasne ljudi, naredila noro dobre fotografije in potrdila svojo slutnjo, da je potrebno slediti svojemu srcu in sanjam…
Še enkrat srčna hvala za vse, želim ti, da še naprej ostajaš zvest sam sebi in vsemu, kar počneš!
Mateja Glavica
Aljoša, še enkrat hvala za ves tvoj trud vložen v to delavnico. Res je bilo vse top of the top, od lokacije, stylinga, našega para (Mario in Carolina) ne bi mogla biti boljša, ti pa sploh-vsaka ti čast. Ful lepo mi je bilo, da si tako osebno pristopil k vsakemu od nas in delil z nami vse tvoje izkušnje pa da je vse skupaj potekalo v zelo sproščenem vzdušju. Si štejem v veliko čast, da se lahko učim od takega priznanega fotografa. Sem odnesla od tega vikenda veliko novega  znanja, predvsem pa ogromno nove motivacije.
Nimam prav nobene pripombe.
Hvala še enkrat, pa upam da se še kaj vidimo.
Katarina Ipavec
Prijave na delavnico: foto@aljosavidetic.com
Spletna stran: www.aljosavidetic.com