Novice

Po marčevskem uspešnem uvodu v Foto druženja z Digitalno Kamero, smo se ponovno zbrali v petek, 14. aprila, ob 17. uri v Mcc Kavarna.

Tokrat je bila z nami ekipa Canon Slovenija, s pomočjo katere smo se pobližje spoznali s Canon M-serijo. Njihovi promotorji so bili na voljo tudi za vprašanja in reševanje kakšnih tehničnih zagat.

Po prijetnem uvodu smo nadaljevali s krajšim ogledom fotografij nedavnega pomladnega izleta v čudovito Toskano, kamor se je skupina ljubiteljskih fotografov pod vodstvom Igorja Rosine podala na izobraževalni foto potep.

Ko se je nato popoldan prevesil v zgodnji večer, smo bili že ravno prav ogreti za klepet z enim najvidnejših slovenskih poročnih fotografov Aljošo Videtičem. Aljoša je velenjski fotograf z bogato kilometrino, ki prve poljube novopečenih zakoncev lovi po vsem svetu, svoje izčrpno znanje pa z veseljem deli tudi z ostalimi profesionalci in ljubitelji fotografije na občasnih delavnicah. Z njim se je pogovarjala izvršna urednica Digitalne Kamere Ivana Stamejčič.