Novice

EDINSTVENA FOTO DELAVNICA 2017

Ekipa Edinstvene foto delavnice pod okriljem fotografinje in umetnice Urške Košir ponovno vabi na edinstveno druženje na slovenski obali. Se jim pridružite? Vabljeni! Četrta edicija Edinstvene foto delavnice se vrača v polnem sijaju. Tokrat bo potekala na ekskluzivni lokaciji, ponovno z vrhunsko zasedbo, na temo Telo v prostoru.

Pokrajinski virtuoz Jaka Ivančič,

Jaka Ivanèiè, fotograf, Radio Capris

legenda slovenske fotografije Tomo Jeseničnik

5_Tomo_Jesenicnik_osebni_portret

in mednarodno priznana fotografinja Urška Košir

8_Urska_Kosir_soebni_portret_foto_Rok_Zlebnik

vas bodo popeljali skozi predavanja in mnoge ustvarjalne delavnice.

Tomo Jeseničnik bo predstavil oblikovanje svetlobe z lučmi, Jaka Ivančič bo udeležence popeljal na dve vrhunski lokaciji, z Urško Košir pa bodo podrobneje spoznavali in izkušali estetsko akt ter pisano portretno fotografijo. Na vseh ustvarjalnih delavnicah bodo pri fotografiranju sodelovali ženski in/ali moški modeli.

Info: Število vseh mest je 16, prostih je še 6.

Prijave na: http://foto-delavnica.si/prijavnica-na-fotografsko-delavnico/

Cena: za bralce Digitalne kamere: 259 Eur, za vse ostale 278 Eur. Znesek vključuje: udeležbo na vseh delavnicah, spanje v dvoposteljni sobi v hotelu Kempinski Portorož, turistično takso in bogat samopostrežni zajtrk. Doplačila: garaža – 20 Eur na dan, enoposteljna soba – 25 Eur, kosilo in večerja v gostišču Stara Oljka – odvisno od želja. Vse cene vključujejo ddv.