Novice

Foto druženja z Digitalno Kamero in koncert Uroša Perića

Petek, 17. 3. 2017, ob 18.00

MCC Kavarna Celjskega mladinskega centra

Najbolje prodajana fotografska revija v Sloveniji začenja niz rednih mesečnih srečanj s potopisno obarvano predstavitvijo fotografij z letošnjih prvih dveh izletov Foto kluba Digitalne Kamere. Večer bo zaokrožil koncert Uroša Perića.

Skupini ljubiteljskih fotografov sta obiskali Benetke med tradicionalnim pustnim karnevalom in Bavarski gozd v času na prehodu zime v pomlad. Nastala je vrsta atraktivnih fotografij beneških mask in divjih živali, predstavljen pa bo izbor najboljših, pospremljen s komentarjem vodje foto potepov Igorja Rosine. Izvedeli bomo, v kakšnih pogojih so posnetki nastajali, zaradi česa izbor fotografij izstopa. Ob tem pa še, zakaj Benetk v času karnevala ni dobro obiskati konec tedna. Zakaj bi se morali ljubitelji živali in fotolova v Bavarski gozd podati vsaj dvakrat letno? Kako v največjem evropskem gozdnem nacionalnem parku dosežejo, da se fotografi brez strahu in nevarnosti lahko zares zelo približajo divjim živalim? Letos so se risi, medvedi in volkovi izkazali za prave manekene!

Piko na i prvemu Foto druženju z Digitalno Kamero bo postavil priznan in uveljavljen celjski glasbenik Uroš Perić s kratkim koncertom.