Slušalke Razer Kraken Ultimate

149.95 

Kategoriji , SKU: RZ04-03180100-R3M1

Opis

THX PROSTORSKI ZVOK

Kraken Ultimate vam nudijo (ne)pravično prednost v igri. S THX prostorskim zvokom boste namreč natančno slišali vse, kar se dogaja okoli vas.

ANC MIKROFON

Mikrofon se ponaša s tehnologijo aktivnega odpravljanja hrupa iz okolice. Ta poskrbi, da je vaš govor med igro kljub zunanjim zvokom, kot so zvok ventilatorja, tipkanja ali klikanja, kristalno čist.

MOČNA KONSTRUKCIJA

Aluminijast okvir in naglavni trak iz nerjavečega jekla zagotavljata izjemno vzdržljivost slušalk. Tako jih boste lahko uporabljali leta in leta, tudi ob intenzivnem igranju.


IZJEMNO UDOBJE

Kraken Ultimate imajo nameščeni mehki ovalni ušesni blazinici, ki sta napolnjeni s hladilnim gelom in poskrbita, da vaša ušesa ostanejo hladna tudi po dolgih urah igranja. Blazinici omogočata udobno uporabo tudi, če nosite očala.

50 MM GONILNIKA

Po meri nastavljena 50-milimetrska gonilnika zagotavljata izjemno kakovost zvoka z globokim, udarnim basom. S Kraken Ultimate boste v igri jasno slišali vse, od nežnih korakov nasprotnikov do glasnih eksplozij.

RAZER CHROMA

Razer Chroma ponuja kar 16,8 milijona različnih barv in kopico svetlobnih efektov. Osvetlitev lahko seveda popolnoma prilagodite in si zagotovite idealen izgled slušalk. 


Lastnosti

  • Drsnik in gumb na slušalkah omogočata upravljanje glasnosti in vklop/izklop prostorskega zvoka
  • Mikrofon ima funkcijo klika za vklop/izklop
  • 50 mm gonilniki z neodim magneti
  • Notranji premer slušalk: 65 x 60 mm