Ustvarite edinstveno zgodbo o svoji družini

Želite ustvariti fotografski dnevnik svoje družine, a ne veste kako začeti? S to knjigo vam bo to zagotovo uspelo.

Priznana fotografinja in blogarka Tracey Clark na privlačen in zabaven način predstavlja, kako si lahko vsakdanjik materinstva popestrite in ga naredite nekaj posebnega. Prav vsak dan je namreč polen fotografskih priložnosti in tudi povsem navadne prizore lahko spremenite čudovite fotografije. Ob številnih ustvarjalnih idejah, tehničnih namigih, materinskih zgodbah in navdihujočih fotografijah, ki presegajo navadne priložnostne posnetke, Tracey nakazuje pot do ustvarjalnega fotografskega dokumentiranja družinskega življenja.

– Preproste razlage najpomembnejših nastavitev fotoaparata in zakonitosti kompozicije, vam bodo olajšale fotografiranje svoje družine.

– Edinstveni načini, kako med vsakodnevnimi opravili najti priložnosti za čudovite fotografije.

– Navdihujoče zgodbe in fotografije avtorice in številnih mater, ki so hkrati tudi fotografinje, pisateljice in blogerke.

Akcijska cena: 23,79€

Za dostavo paketov skrbi Pošta Slovenije. Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo ne glede na znesek in težo paketa. Strošek dostave je 2,50 €. Pri plačilu z gotovino ob prevzemu (plačilo po povzetju) vam Pošta Slovenije ob izročitvi paketa zaračuna še  proviziji  0,96 €. Pri plačilu po predračunu poleg zneska poštnine ni nobenih dodanih stroškov.

Naročite knjigo še danes!