Novice

Topaz predstavlja nov program, imenovan Topaz Studio. Gre za program, ki je namenjen obdelavi fotografij, ponuja obsežno zbirko orodij in ustvarjalni kotiček. Topaz Studio omogoča hitre rezultate z uporabo Topaz ekskluzivne tehnologije za obdelavo fotografij v intuitivni, lahko dostopni aplikaciji, ki je preprosta za uporabo.

Doseže osupljive rezultate s številnimi efekti, podpira RAW fotografijo, avtomatska korekcija leče in druga prilagojena orodja.

Topazova ekskluzivna orodja, ki so preprosta za uporabo, omogočajo profesionalne rezultate. Orodja so lažje dosegljiva in prav tako lažja za uporabo kot v programu Photoshop.

Topaz Studio je narejen fleksibilno. Uporabimo lahko različne učinke, kot so dodajanje, odvzemanje, maskiranje in podobni efekti in tako ustvarimo nešteto različnih možnosti.

Če želite izvedeti več, si ogledate si lahko predstavitveni video, ki vam bo predstavil ključne značilnosti novega Topaz Studio programa: https://www.youtube.com/watch?v=ch_z3ieKxXw&feature=youtu.be

Program je kompatibilen s: Photoshop CS4+, Photoshop CC, Photoshop Elements 12+, Paintshop Pro X 6+, Serif PhotoPlus X5+, Lightroom 4+, Lightroom CC in photoFXlab.