Novice

Po marčevskem uspešnem uvodu v Foto druženja z Digitalno Kamero, se bomo ponovno zbrali v petek, 14. aprila, ob 17. uri v Kavarni MCC.

Tokrat bo z nami ekipa Canon Slovenija, s pomočjo katere se bomo pobližje spoznali s Canon M-serijo. Promotorji bodo na voljo tudi za vprašanja in reševanje kakšnih tehničnih zagat.

Po prijetnem uvodu bomo nadaljevali s krajšim ogledom fotografij nedavnega pomladnega izleta v čudovito Toskano, kamor se je skupina ljubiteljskih fotografov pod vodstvom Igorja Rosine podala na izobraževalni foto potep.

Ko se bo popoldan prevesil v zgodnji večer, mi pa bomo že ravno prav ogreti za klepet, se nam bo pridružil eden najvidnejših slovenskih poročnih fotografov Aljoša Videtič. Aljoša je velenjski fotograf z bogato kilometrino, ki prve poljube novopečenih zakoncev lovi po vsem svetu, svoje izčrpno znanje pa z veseljem deli tudi z ostalimi profesionalci in ljubitelji fotografije na občasnih delavnicah. Z njim se bo pogovarjala izvršna urednica Digitalne Kamere Ivana Stamejčič.

Toplo vabljeni na razgibano petkovo druženje!