Novice

Ljubljana, 15. februar 2017 – Canon je predstavil nov model v družini EOS M; EOS M6 je novi brezzrcalni fotoaparat, ki združuje vrhunske Canonove lastnosti v kompaktnem ohišju. Vključuje najnovejšo fotografsko tehnologijo, vključno s tipalom velikosti APS-C z ločljivostjo 24,2 milijona točk, sistemom za samodejno ostrenje Dual Pixel CMOS AF in procesorjem DIGIC 7, ter nudi hitrost in kakovost fotoaparatov DSLR v kompaktnem ohišju, ki ga lahko vzamete kamorkoli. Zasnovan je za spodbujanje ustvarjalnega izražanja, saj LCD-zaslon EOS-a M6 omogoča fotografiranje iz nenavadnih kotov in zagotavlja, da ste na fotografiranje pripravljeni takoj po vklopu fotoaparata.

Zmogljivost in lepota v vaših rokah

Zajemite svetle poletne dni in pozne zimske večere s Canonovim procesorjem DIGIC 7, ki nudi izboljšano procesorsko moč za zagotavljanje bogatejših in podrobnejših posnetkov, ne glede na svetlobo. Kombinacija tipala CMOS z ločljivostjo 24,2 milijona točk in sistema Dual Pixel CMOS AF zagotavlja kakovost in hitrost, enakovredno DSLR-ju – vsakič znova. Za zajem spontanih trenutkov, ki jih ni mogoče nadzorovati – od živahnih uličnih umetnikov do visoko intenzivne akcije –, omogoča EOS M6 neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo 7 posnetkov na sekundo oziroma 9 posnetkov na sekundo pri fotografiranju s fiksnim samodejnim ostrenjem. Tako ne boste nikoli zamudili trenutka. V fotoaparat vgrajena 5-osna video stabilizacija zagotavlja popolnoma enakomerne videe Full HD 60p, ki so stabilni, tudi ko se gibljete. Še nadalje so izboljšani z uporabo objektiva Dynamic IS, kot je EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM.

Canon EOS M6

Canon EOS M6

Značilno oblikovanje EOS in nadzor

EOS M6, ki ga odlikuje Canonovo klasično oblikovanje EOS, je ravno prave velikosti, da se vam pridruži na vaši pustolovščini, pripravljen, da zajame ustvarjalne trenutke, ki jih iščete. Intuitivni, velik LCD-zaslon na dotik, ki omogoča nagibanje, in vrtljiv gumb, ki ga je mogoče upravljati s palcem, nudita popoln nadzor z dotikom prsta in s tem preprosto uporabo, ne glede na kompozicijo.

Povežite se in delite

Z vgrajeno brezžično povezavo in povezljivostjo NFC lahko svoje fotografije s svetom delite hitro in preprosto. Stalno povezavo med EOS-om M6 in vašim pametnim telefonom je mogoče ohranjati prek povezave Bluetooth[1], kar vam omogoča, da si fotografije ogledate, ne da bi morali vzeti fotoaparat iz torbe. Bluetooth lahko uporabljate tudi za oddaljeni zajem popolnega skupinskega selfija ali za fotografiranje divjih živali z diskretne lokacije, ne da bi motili subjekt fotografiranja.

Povsem novo iskalo

Canon je predstavil tudi elektronsko iskalo EVF-DC2, kompaktno in lahko zunanje elektronsko iskalo tako za kompaktne fotoaparate EOS M – vključno z EOS-om M6 – kot za serijo modelov PowerShot. Novo iskalo vrste 0.39 vključuje zaslon z 2,36 milijona točkami, ki prikaže vse najmanjše podrobnosti, medtem ko 100-odstotna pokritost zagotavlja, da je vse, kar zazna oko, zajeto na posnetku. Elektronsko iskalo EVF-DC2 prikaže gibanje v realnem času s frekvenco osveževanja do 120 posnetkov na sekundo ter omogoča preprosto izmenjevanje med zaslonom in iskalom, in sicer samo s preprostim dvigom fotoaparata k obrazu, kar omogoča resnično odzivno fotografiranje. S težo le 29 gramov je popoln dodatek za v fotografsko torbo EOS-a M6.

Elektronsko iskalo EVF-DC2

Elektronsko iskalo EVF-DC2

EOS M6 – ključne lastnosti:

  • Velik, kar se tiče kakovosti, majhen, kar se tiče velikosti
  • Izjemna zmogljivost, ko jo najbolj potrebujete
  • Nove ravni filmske ustvarjalnosti
  • Mešanica kompaktnega fotoaparata in DSLR-ja
  • Delite svoje fotografije s svetom – brez žic

Elektronsko iskalo EVF-DC2 – ključne lastnosti:

  • Ustvarjajte z zaupanjem
  • Drugačen način dela
  • Prenosna oblika, ki jo lahko vzamete kamorkoli

[1] Opremljen z nizko energetsko tehnologijo Bluetooth. Besedna oznaka Bluetooth in logotipi so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. Vsakršna uporaba teh oznak s strani družbe Canon Inc. je pod licenco. Druge blagovne znamke in imena so last njihovih lastnikov.